Træ og grønt

Hvis du kan lide praktisk arbejde - at komme ud i naturen og få snavs under neglene - så er Grøn Linje noget for dig. Vil du opleve stoltheden over at have bygget noget, at have løst en konkret opgave? Vil du opkvalificeres fagligt?


Vi løser på Grøn Linje praktiske opgaver på vores flotte gård og omkring STU’en, og arbejdsopgaverne spænder lige fra pasning af køkkenhave, arbejde i træværkstedet, bygningsvedligehold, til pasning af grønne områder, affaldshåndtering og miljøforståelse.


Vi arbejder med værktøjslære og sikkerhedsregler, men på Grøn Linje lærer du mere end blot ”hårde” færdigheder. Samarbejde er en vigtig og naturlig del af det at arbejde på Grøn Linje, og vi arbejder også med værdier som mødestabilitet og vedholdenhed i opgaveløsningen.


Vi vægter stemningen, fællesskabet og sammenholdet højt på Grøn Linje, og humor er en god kvalitet at være i besiddelse af. En god arbejdsdag er fyldt med gode grin – hvad enten det er på værkstedet, på bagsædet af vores bus eller under tæppet ved vores bålplads, mens snobrødene bager over ilden.Greve kommune

STU Greve - Hundige Allé 11 A - 2670 Greve - 24802657

Vores facebook side

Klik her